top of page

VÁLLALATI TRÉNINGEK

A SIKERESEBB ÉS EREDMÉNYESEBB MUNKAVÁLLALÓKÉRT

Számtalan tényező határozza meg, hogy mitől lesz valaki a munkájában sikeres, mikor fogja élvezni, amit csinál és motivált a kihívások terén. Az embernek viszont a legfontosabb azonban talán az, hogy a feladatok megoldásához, amelyek elvárásként reá tornyosulnak, rendelkezzen kellő kompetenciával. Ekkor ugyanis biztonságban fogja magát érezni.

 

 

A matematikai problémamegoldás olyan általános eszköztárat biztosít, amely révén képesek lehetünk a legkülönfélébb problémákkal szemben megoldásokat találni és magabiztosan át tudunk látni összetett feladatokat is. Ehhez viszont ki kell lépnünk a megszokott keretekből, s nem úgy tekinteni a matematikára, mint a számolás tudományára, hanem mint a gondolkodás művészetére.

rawpixel-648566-unsplash.jpg

Képzéseink nem igényelnek matematikai előképzettséget!

Vállalati tréning portfoliónk olyan 5 illetve 10 órás képzéseket , illetve 3-tól 5 napos tréningeket biztosít, amelyek segítik nem csak a munkavállalók személyes fejlődését, de fejlesztik a csoportok problémamegoldási képességeit is. Az előre meghatározott képzési és tréning programokon túl lehetőség van egyedi, személyre/szakterületre szabott képzések, tréningek kérésére is, amely lévén akár konkrét helyzeteket, problémákat tudunk közösen végiggondolni.

VÁLLALATI KÉPZÉSI

AJÁNLATAINK

A képzések alkalmával könnyed és közérthető módon, gyakorlati példákon keresztül ismerjük meg az alkalmazott analízis, a valószínűségelmélet és sztochasztika alapjait, a matematikai statisztika eszköztárát. Megismerkedünk a pénzügyi és kockázati folyamatok alapjaival és a származtatott értékpapírpiacok modelljével. Megtanuljuk értelmezni az adatokat és megfelelő feldolgozási folyamatokat építeni, optimalizálni azokat.

ENERGIAPIACOK MATEMATIKÁJA >
ADATELEMZÉSI MÓDSZEREK >
FOLYAMAT OPTIMALIZÁLÁS >

VÁLLALATI TRÉNING

AJÁNLATAINK

A tréningek alkalmával esetek elemzésén keresztül sajátítjuk el a matematikai modellek felépítését, az adatok szűrését, feldolgozását és értelmezését, valamint az ezekre épülő döntések meghozatalához szükséges magabiztosságot. Megtanuljuk a problémákat különböző szemszögből látni és a megoldást megközelíteni, továbbá a döntések mögötti felelősség és következmények helyes kezelésének módjára is időt fordítunk.

MINDEN MEGOLDÁS ÉRDEKEL >
STATISZTÁLJON A STATISZTIKA >
NYUGODTAN DÖNTHETSZ >

További információért illetve egyedi ajánlatainkért lépjen velünk kapcsolatba!

Üzenete sikeresen elküldve! Köszönjük, hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Gyula, tanácsadó

A kurzus nagy élmény volt. Nem is gondoltam volna, hogy több mint 20 évvel az egyetemi padsorok után meg tud fogni az analízis. Olyan érzés, mint mikor az óceán illata megcsap és én azt kívánom, még!

Edina, osztályvezető

Nagyon inspiráló volt a sok gyakorlati példa és épp e-miatt hiteles volt minden gyakorlati tanács. Végre nem a megszokott megmondóemberekkel kellett tréningezni.

Péter, elemző

Korábban nem hittem volna, hogy valaha hazsnosítani tudom azt, amit anno a vizsgákra csak betanultam. De itt végre új értelmet nyertek az egykor tanultak.

bottom of page